
Την αισιοδοξία του ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή απέναντι στη Νόα και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, εξέφρασε ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά.
Ο εξτρέμ της Ένωσης, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονή της αναμέτρησης, στάθηκε στην ποιότητα που έχουν οι κιτρινόμαυροι και μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για την αναμέτρηση.
Τι σημαίνει για την ομάδα και πώς αντιλαμβάνεται και ο ίδιος το γεγονός ότι η ΑΕΚ θέλει τρία γκολ για να προκριθεί;
«Πιστεύω ότι στο προηγούμενο παιχνίδι όπως σκόραρε ο αντίπαλος τρία γκολ, έτσι και τώρα εμείς καλούμαστε να σκοράρουμε τρία γκολ. Βάση του ότι έχουμε πάρα πολύ καλό ρόστερ και ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για πάρουμε αυτό που θέλουμε».
Τι θεωρεί ότι πρέπει να κάνει διαφορετικά η ΑΕΚ από το πρώτο παιχνίδι για να τα καταφέρει;
«Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι να εμφανιστούμε ένα σύνολο. Μία ομάδα. Οποιοδήποτε σύνολο είναι ενωμένο τότε τα πράγματα που επιδιώκει μπορεί να τα καταφέρει. Οπότε όταν είμαστε ενωμένοι και aggressive πιστεύω θα τα καταφέρουμε»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement