21.2
09:46

Νέο νταμπλ-νταμπλ ο “Greek Freak” και νίκη για Μπακς

Πένυ Μακρή
Νέο νταμπλ-νταμπλ ο “Greek Freak” και νίκη για Μπακς
Advertisement

Μόλις 24 ώρες μετά την εντός έδρας ήττα από τους Χόρνετς, οι Μπακς ταξίδεψαν στην Ατλάντα και ξέσπασαν απέναντι στους Χοκς, φτάνοντας στη νίκη στη 2η παράταση με 117-109. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνέβαλε καταλυτικά, καθώς πέτυχε ακόμη ένα νταμπλ-νταμπλ κι αν δεν είχε αποβληθεί λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, θα είχε ακόμη καλύτερα στατιστικά.

Ο τρόπος που ηττήθηκαν από τους Χόρνετς πείσμωσε τους Μπακς, οι οποίοι πήγαν στην Ατλάντα αποφασισμένοι να ρεφάρουν και παρότι χρειάστηκε να παίξουν δύο παρατάσεις, στο τέλος αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι από το παρκέ, φτάνοντας στη νίκη με 117-109.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε 38 λεπτά, αποβλήθηκε με έξι φάουλ ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε καταφέρει να κάνει εξαιρετική εμφάνιση με 19 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 μπλοκ. Στο υπόλοιπο του αγώνα ανέλαβαν δράση ο Τζάμπαρι Πάρκερ (28 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε 51 λεπτά), ενώ ο Γκρεγκ Μονρό είχε 24 πόντους και 12 ριμπάουντ. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Πολ Μίλσαπ με 27 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Πηγή:contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->