31.7
18:00

Καθοριστική παρέμβαση της ΑΕΚ για να λυθεί το τηλεοπτικό ζήτημα με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες

Κώστας Κοσικίδης
Καθοριστική παρέμβαση της ΑΕΚ για να λυθεί το τηλεοπτικό ζήτημα με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες

Η διοίκηση της ΑΕΚ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να δοθεί λύση στο κομμάτι της τηλεοπτικής μετάδοσης για το αυριανό ματς με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες.

Νωρίτερα, διαβάσατε στο AEK1924.gr, ότι βρέθηκε λύση και το Cosmote TV θα δείξει αύριο την ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ωστόσο, υπάρχει παρασκήνιο πίσω απ’ την τελική συμφωνία του συνδρομητικού καναλιού και της ομάδας απ’ την Ανδόρρα.

Κι’ αυτό έχει να κάνει με την ΑΕΚ, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών, με την κιτρινόμαυρη διοίκηση και συγκεκριμένα, με κινήσεις του Μάριου Ηλιόπουλου, δόθηκε η λύση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, είχε τρελές απαιτήσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αναμέτρησης, μ’ αποτέλεσμα να μπλοκάρεται η οποιανδήποτε συζήτηση ή διαπραγμάτευση, κρατώντας μάλιστα και μια σκληρή στάση επί του θέματος.

Σ’ εκείνο το σημείο λοιπόν και την ύστατη στιγμή, εμφανίστηκε η ΑΕΚ και ο Μάριος Ηλιόπουλος στις διαπραγματεύσεις της Cosmote TV και της Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, δίνοντας την λύση, που επί της ουσίας γεφύρωσε το τεράστιο χάσμα των δυο εμπλεκόμενων πλευρών και έτσι θα υπάρξει αύριο κανονικά τηλεοπτική μετάδοση.

Το Cosmote Sport 2 μάλιστα, θα είναι αυτό που θα δείξει ζωντανά στις 19:30, τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ματίας Αλμέιδα στην Ανδόρρα, για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->