Οι Τούρκοι επικράτησαν με 2-1 της Λουγκάνο και προκρίθηκαν, ευνοώντας την ΑΕΚ για το δρόμο προς το… γκρουπ των ισχυρών για τα playoffs του Conference League.
Πριν λίγες ώρες, είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr, την ανάλυση του Ανδρέα Δημάτου, για το τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να βρεθεί στο γκρουπ των ισχυρών για τα playoffs του Conference League.
Ένα απ’ αυτά που ήθελε η Ένωση, ήταν και η πρόκριση της Φενέρμπαχτσε για τον γ’ προκριματικό του Europa League.
Οι Τούρκοι έκαναν το χρέος τους και επικράτησαν της Λουγκάνο με 2-1 και προκρίθηκαν για την συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ οι Ελβετοί συνεχίζουν στο Conference League.
Η Ένωση ήθελε τον αποκλεισμό των Ελβετών, καθώς έχουν χαμηλότερο συντελεστή απ’ την ίδια και έτσι, δεν θα έχανε θέση προς το δρόμο των… ισχυρών της διοργάνωσης.
Απ’ εκεί και έπειτα, η ΑΕΚ θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ίντερ ντ’ Εσκάλδες και μετά θα περιμένει τέσσερις αποκλεισμούς, για να βρεθεί στους ισχυρούς του Conference League.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, κάτι τέτοιο είναι αρκετά εφικτό, αλλά όχι φυσικά δεδομένο, εφόσον όμως επιτευχθούν οι δυο αυτές προϋποθέσεις (πρόκριση η ΑΕΚ και τέσσερις αποκλεισμοί), τότε οι Κιτρινόμαυροι θα βρεθούν στην κλήρωση της Δευτέρας στο γκρουπ των ισχυρών των playoffs του Conference League και έτσι θα αποφύγουν κάποιο «μεγαθήριο» (Τσέλσι, Μπέτις, Φιορεντίνα κ.α.).
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement