Ποιοι Έλληνες αθλητές και πότε θα εμφανιστούν σήμερα (27/07) στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Όπως στο Τόκιο έτσι και στο Παρίσι ο Στέφανος Ντούσκος θα είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που θα εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο χρυσός προ τριετίας κωπηλάτης θα δώσει σήμερα (27/07) μάχη στα προκριματικά του σκιφ, που αρχίζουν στις 10:30 και αν τα καταφέρει θα αγωνιστεί στον τελικό της 3ης Αυγούστου.
Επιπλέον, σήμερα η Άννα Ντουντουνάκη και η Γεωργία Δαμασιώτη θα αγωνιστούν στις 12:00 στα προκριματικά των 100μ. πεταλούδα.
Λίγο αργότερα, στις 13:30, στην πισίνα της Αρένα Λα Ντεφένς θα πέσει και η ανδρική ομάδα 4Χ100μ. ελεύθερο με τους Γκολομέεφ, Μπίλα, Χρήστου και Βαζαίο.
Στις 13:20 ρίχνεται στη μάχη των κρίκων ο χάλκινος Oλυμπιονίκης του Τόκιο, Λευτέρης Πετρούνιας, στον πρώτο από τους τρεις προκριματικούς ομίλους.
Στις 13:30, η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη και η Χριστίνα Μόσχη θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής στα 10 μέτρα αεροβόλο.
Στις 14:10 στο χωμάτινο τερέν του Ρολάν Γκαρός, θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στο Βέλγο Ζιζού Μπεργκς, στον πρώτο γύρο του τένις.
Η εθνική γυναικών στο πόλο θα αντιμετωπίσει στις 16:35 τις ΗΠΑ για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου.
Η αυλαία για τις ελληνικές συμμετοχές το Σάββατο (27/07) πέφτει στις 22:00 με τη μεγάλη μάχη της εθνικής ομάδας ανδρών στο μπάσκετ κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καναδά.
Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των Ελλήνων
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
- 10:00 προκριματικά σκιφ ανδρών – Στέφανος Ντούσκος (Σειρά 1)
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
- 12:00 προκριματικά 100μ πεταλούδα γυναικών – Αννα Ντουντουνάκη, Γεωργία Δαμασιώτη
- 13:30 4Χ100μ ελεύθερο ανδρών – Στέργιος Μπίλας/Ανδρέας Βαζαίος/Κριστιάν Γκολομέεβ/Οδυσσέας Μελαδίνης ή Παναγιώτης Μπολάνος
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
- 13:20 προκριματικά κρίκων – Λευτέρης Πετρούνιας
ΤΕΝΝΙΣ
- 13:00 πρώτος γύρος απλού ανδρών και γυναικών: Στέφανος Τσιτσιπάς – Ζιζού Μπεργκς(Βέλγιο): Ο αγώνας τους είναι ο τρίτος στο πρόγραμμα του μονού, με το πρώτο παιχνίδι να ξεκινάει στις 13:00
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
- 13:30 προκριματικά 10μ πιστόλι γυναικών – Αννα Κορακάκη, Χριστίνα Μόσχη
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
- 16:35 Β’ Ομιλος 1η αγωνιστική γυναικών: ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ
ΜΠΑΣΚΕΤ
- 22:00 Α’ Ομιλος ανδρών, 1η αγωνιστική: ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ
Πηγή: reader.gr