
Η Μπαρτελόνα δεν δείχνει να διαθέτει την οικονομική άνεση για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης, παρόλα αυτά ο παίκτης εξακολουθεί να πιέζει προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει στο Καμπ Νόου με μεταγραφή ή διαφορετικά με την μορφή δανεισμού.
Ο ίδιος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να δημιουργήσει ένα πιο ευνοϊκό πλαίσιο διαπραγμάτευσης μέσω των πιέσεών του, ενώ επίσης δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ισπανική ομάδα ως το 2029, γεγονός που ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας για την επίτευξη μίας πιθανής συμφωνίας.
Βέβαια, σύμφωνα με πορτογαλικά μέσα η Μπενφίκα όχι απλά ενδιαφέρεται να κινηθεί για τον πρώην παίκτη της, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την πορτογαλική ομάδα να επιχειρεί να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του. Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί πως ο Φέλιξ αμείβεται ετησίως με 12 εκατομμύρια, ποσό το οποίο δεν μπορεί να καλύψει η Μπενφίκα και επομένως η υπόθεση θα καθοριστεί σε τεράστιο βαθμό από την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement