
Με τρία προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι Κιτρινόμαυροι επέστρεψαν στα Σπάτα και ξεκίνησαν προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Γκουστάβο Πογέτ περίμενε να δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό.
Ο παίκτης ξεκίνησε άμεσα θεραπεία, την ίδια στιγμή που ο Μιγκέλ Κορδέρο έχει μια διάταση στον δεξιό δικέφαλο και ακολούθησε προληπτικά πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποφόρτισης, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος υποτροπής.
Όσον αφορά τώρα τον Έλντερ Μπαρμπόσα, ο Πορτογάλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και κάνει τα πάντα για να προλάβει το ματς, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Η ομάδα ανανέωσε το ραντεβού της για το πρωί της Τετάρτης στις 10:30.