Ο Βραζιλιάνος αθλητικός διευθυντής της Σιντ Τρούιντεν, Αντρέ Πίντο, ο οποίος μεταξύ άλλων πιστώνεται την ανακάλυψη του Τομιγιάσου της Άρσεναλ είναι το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση Αμπουμπακαρί Κοϊτά που απασχολεί την ΑΕΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από το Βέλγιο, εκτός από την ΑΕΚ για τον 25χρονο εξτρέμ υφίσταται ενδιαφέρον από την Σεντ Ετιέν, αλλά και από γερμανικούς και τουρκικούς συλλόγους.
Ο Ματίας Αλμέιδα φέρεται να έχει ξεχωρίσει τον άσο της Σιντ Τρούιντεν, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει.
Το συμβόλαιο του Αμπουμπακαρί Κοϊτά εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2025, ωστόσο στη βελγική ομάδα εμφανίζονται ως σκληροί διαπραγματευτές.
«Δεν βιαζόμαστε να ξεφορτωθούμε τους παίκτες μας. Δεν θέλουμε να τους πουλήσουμε απλως για να το κάνουμε. Θα πρέπει να είναι ένα καλό deal για τον ποδοσφαιριστή και τον σύλλογο», τονίζει χαρακτηριστικά ο Πίντο.
Η Σιντ Τρούιντεν απέκτησε τον Κοϊτά έναντι 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν συζητά την παραχώρηση του με λιγότερο από 4 εκατ. ευρώ.
«Οι νέοι παίκτες είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ομάδας μας. Όχι μόνο οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να εξασφαλίσουμε την ανάπτυξη των ταλέντων μας».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement