Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στον τελευταίο της αγώνα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έφτασε έως τα προημιτελικά.
Η αθλήτρια του Θανάση Δελενίκα στο ταμπλό των 16 επικράτησε της Ιταλίδας Μαρτίνα Κρίσιο με 15-10. Στη μάχη για την είσοδο στη ζώνη των μεταλλίων απέναντι στην Ισπανίδα Θέλια Πέρεζ Κουένκα ηττήθηκε με 15-11 και ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση με την 8η θέση.
Η Δέσποινα Γεωργιάδου, με 4/2 νίκες/ήττες στον προκριματικό γύρο, προκρίθηκε στα νοκ-άουτ και πέρασε άνευ αγώνα στον γύρο των 32. Ωστόσο, εκεί δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ισπανίδας Λουθία Μαρτίν Πορτουγκές, από την οποία λύγισε με 15-12. Η αθλήτρια του Χρήστου Σαΐνη κατέκτησε την 21η θέση στην Ευρώπη.
Ο Δημήτρης Καφαταρίδης ήταν ο μόνος Έλληνας που αγωνίστηκε στην κατηγορία. Σημείωσε 2 νίκες και 3 ήττες στην πουλ αλλά εξασφάλισε την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό των 64. Εκεί ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Ράντου Νίτου με 15-3 κα ολοκλήρωσε την παρουσία του στη διοργάνωση με την 40η θέση.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement