
Ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει ξαναβρεί τη φόρμα του και παράλληλα με τις πολύ καλές εμφανίσεις έχει βρει το δρόμο του και προς τα δίχτυα!
Το 100% της φόρμας του φαίνεται ότι έχει βρει ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος αγώνα με τον αγώνα εμφανίζεται όλο και καλύτερος δίνοντας ακόμα ένα χέρι βοηθείας στην ΑΕΚ του Γκουστάβο Πογέτ.
Ο Ουρουγουανός που από δεκάρι τον… μετέτρεψε σε εσωτερικό χαφ δικαιώνεται, με τον Μάνταλο να «πιάνει» το νέο του ρόλο και σιγά σιγά να ξεμπλοκάρει μετά το πρώτο σοκ, ο οποίος ήρθε κατευθείαν μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του.
Στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης ο «μαέστρος» ήταν από τους καλύτερους της Ένωσης και η εξαιρετική εμφάνιση του σφραγίστηκε και με γκολ, το οποίο προήλθε από τη συνεργασία του με τον Ραφίκ Τζεμπούρ.
Ο Μάνταλος σε γενικές γραμμές μπήκε ορεξάτος στο ματς, βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας και έκανε και έξυπνες κινήσεις ασχέτως αν δεν του… βγήκαν όλες, ενώ σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, κάτι που του δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement