
Η επίθεση που είχαν δεχθεί οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου στη φυσούνα του Βικελίδης, κατά τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Άρη, τους κάνει να δείξουν για αγωνιστική ρεβάνς και νίκη υποβιβασμού.
Μπορεί η ΑΕΚ ουσιαστικά να βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά γνωρίζει καλά ότι με ένα άσχημα αποτέλεσμα θα μπει ξανά σε περιπέτειες. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει το μυαλό της στο τι θα κάνουν οι ομάδες που βρίσκονται κάτω από αυτή.
Συγκεκριμένα, η Κέρκυρα ουσιαστικά έχει φύγει από το παιχνίδι κάτι που αναμένεται να κάνει και ο Άρης αν δεν καταφέρει να νικήσει τον Ατρόμητο. Βέβαια, οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου μετά τα όσα πέρασαν στο ματς του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη και την επίθεση που δέχθηκαν στη φυσούνα του γηπέδου θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω.
Μοναδικός τους στόχος είναι λοιπόν στο ματς του Σαββάτου να εκδικηθούν τον Άρη, όχι με το ίδιο νόμισμα αλλά με μια νίκη τους, η οποία ουσιαστικά θα κλειδώσει τον υποβιβασμό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι… προστατευόμενος του Ολυμπιακού οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Πάντως μια ήττα των Θεσσαλονικιών στο ματς του Σαββάτου θα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO