17.5
11:33

Μελισσανίδης σε Αλμέιδα: «Την ΑΕΚ την αγαπάμε πιο πολύ όταν χάνει»

AEK1924.gr team
Μελισσανίδης σε Αλμέιδα: «Την ΑΕΚ την αγαπάμε πιο πολύ όταν χάνει»

Το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Ματίας Αλμέιδα, το πρωί της Πέμπτης, μετά την ήττα στο Φάληρο

Δεν χάνει την πίστη του για τον τίτλο ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέτος για την ΑΕΚ, έστω κι αν δεν βρίσκεται πλέον η κατάσταση στα χέρια της, ενώ στηρίζει χωρίς όρους τον Ματίας Αλμέιδα. Αυτά θέλησε να εκφράσει το πρωί της Πέμπτης, μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό στον Αργεντινό τεχνικό, στέλνοντάς του ένα μήνυμα.

«Ματίας καλημέρα. Την ΑΕΚάρα μας την αγαπάμε πιο πολύ όταν χάνει. Περιμένοντας το θαύμα την Κυριακή, σε ευχαριστούμε και φέτος για όλα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στον «Πελάδο».

Οι δύο άνδρες είναι γνωστό ότι έχουν εξαιρετική προσωπική σχέση και ο Μελισσανίδης εμπιστεύεται το έργο του Αλμέιδα, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα, κατέκτησε το νταμπλ. Κι αν γίνει το… θαύμα την Κυριακή, μπορεί η ΑΕΚ να πανηγυρίσει και δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Προφανώς, η κίνηση του Μελισσανίδη να στείλει μήνυμα στον Αργεντινό τεχνικό, αποδεικνύει περίτρανα ότι η ΑΕΚ είναι ενωμένη και οικογένεια, ακόμα και στις στραβές και στις λύπες, καθώς αυτό το μήνυμα στάλθηκε το πρωί της Πέμπτης, παρά την πικρία που υπήρχε απ’ την ήττα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->