Ραντεβού με την ιστορία έχει το τμήμα του ποδοσφαίρου Γυναικών της ΑΕΚ, με τις κιτρινόμαυρες να διεκδικούν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού αντιμετωπίζει αύριο (15/5, 17:00) την Ολυμπιάδα Υμηττού εκτός και έχει θέσει στόχο τη νίκη που θα της δώσει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό.
Η άσος της ΑΕΚ Μαρία Καπνίση, μίλησε στην επίσημη σελίδα της Ερασιτεχνικής λίγο πριν την μεγάλη αναμέτρηση και κάλεσε τον κόσμο της Ένωσης να στηρίξει εκείνη και τις συμπαίκτριές της στην μεγάλη προσπάθειά που θα κάνουν.
Αναλυτικά όσα είπε η Μαρία Καπνίση στο aek.gr:
«Όλο το διάστημα της διακοπής προπονούμαστε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Και μόνος στόχος, φυσικά, είναι η νίκη, προκειμένου να συμμετάσχουμε στον Τελικό. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα να το καταφέρει, είμαστε πνευματικά και σωματικά προετοιμασμένες και καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ να μας στηρίξει, ώστε να δώσουμε ραντεβού στον Τελικό».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement