
Σειρήνες από το MLS ηχούν για τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ, με δημοσιεύματα να τον εντάσσουν στην λίστα της Σαν Ντιέγκο FC.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδα του MLS ασχολείται με την περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα.
Αυτή την φορά όμως, τα δημοσιεύματα δείχνουν μία πιο… σοβαρότητα στο ενδιαφέρον αυτό, με την Σαν Ντιέγκο FC να τον θεωρεί ιδανική περίπτωση.
Πρόκειται για μία ομάδα που το 2025 θα μπει στο MLS και θέλει από τώρα να «χτίσει» ένα σύνολο ανταγωνιστικό, ξεκινώντας από τον πάγκο, με έναν προπονητή – γνώστη της (εκεί) πραγματικότητας.
Μάλιστα, η Σαν Ντιέγκο FC διαθέτει Μεξικανό τεχνικό διευθυντή και η εμπειρία του Αλμέιδα τόσο από MLS, όσο και από το Μεξικό, έχει εκτιμηθεί ιδιαιτέρως θετικά.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το elfutbolero.com.mx «ο Ούγκο Σάντσες ζήτησε 3.000.000 ευρώ, ενώ ο Αλμέιδα θα έψαχνε μισθό με τα χρήματα που παίρνει στην Ελλάδα, δηλαδή 30 εκατ. πέσος (1.600.000 ευρώ)».
Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Αργεντινός αποτελεί στόχο του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Κάρλος Αβίνια, καθώς γνωρίζει το μεξικανικό πρωτάθλημα καθότι κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2017 με την Γουαδαλαχάρα, ενώ «θα μπορούσε να φέρει μαζί του σπουδαίες παίκτες όπως ο Ροδόλφο Πισάρο και Ορμπελίν Πινέδα».
Πουθενά όμως δεν αναφέρεται το συμβόλαιο-ζωής που έχει υπογράψει με την ΑΕΚ, έως το 2028 και την υψηλή ρήτρα που έχει μπει για υποψήφιος αγοραστές του Ματίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO