27.4
10:05

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

AEK1924.gr team
Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Ο Ούλι Χένες επιβεβαίωσε τις επαφές της Μπάγερν Μπονάχου με τον Ραλφ Ράνγκνικ ώστε να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστρίας εμφανιζόταν τις τελευταίες ημέρες ως το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο των Βαυαρών και τα σχετικά δημοσιεύματα επιβεβαίωσε και ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου.

«Ναι, υπάρχουν συζητήσεις με τον Ραλφ Ράνγκνικ που είναι σε εξέλιξη. Νομίζω πως μέσα σε μία εβδομάδα θα έχουμε πάρει μία απόφαση» παραδέχτηκε ο Χένες μιλώντας στην εφημερίδα της Φρανκφούρτης Frankfurter Allgemeine.

Η διοίκηση της Μπάγερν στράφηκε στη λύση του έμπειρου Γερμανού προπονητή καθώς τόσο ο Τσάμπι Αλόνσο όσο και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποφάσισαν να αρνηθούν την πρόταση των Βαυαρών και να συνεχίσουν στη Λεβερκούζεν και στην εθνική ομάδα της Γερμανίας αντίστοιχα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement