
Πληρωμένη απάντηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με την θέση του Ολυμπιακού για το θέμα των Ελλήνων διαιτητών στα ματς με τον Άρη.
Μέσω διαρροών η απάντηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στα όσα αστεία ανέφερε η πλευρά του Ολυμπιακού, γύρω από την θετική στάση της Ένωσης στο ενδεχόμενο Ελλήνων διαιτητών.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε τα ψεύδη και τα παραμύθια, με την «δεξαμενή των ψεμάτων τους να είναι ανεξάντλητη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε στα όσα τονίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις ερυθρόλευκες διαρροές.
Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ σε όλες τις συνεδριάσεις της Λίγκας έχει τονίσει πως δεν έχει πρόβλημα είτε είναι Έλληνες, είτε ξένοι οι διαιτητές.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση απ’ όσο ξέρουμε το αίτημα του αντιπάλου μας την Κυριακή δεν είναι μόνο για τα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά για όλα τα παιχνίδια των play offs.
Εμείς λοιπόν ακολουθώντας αυτό που έχουμε πει από την αρχή, από την στιγμή που υπήρξε αίτημα για Έλληνα δεν είχαμε θέμα.
Να θυμίσουμε επίσης πως και για το ματς του δεύτερου γύρου της κανονικής περιόδου είχαμε κάνει το ίδιο, συναινέσαμε δηλαδή σε αίτημα και τότε δεν είχε υπάρξει τίποτα απ΄ όσα λένε σήμερα. Μάλιστα τελικά σε εκείνο το ματς αδικηθήκαμε, χάσαμε δύο βαθμούς και δεν είπαμε τίποτα. Η δεξαμενή των ψεμάτων τους είναι ανεξάντλητη».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement