09.4
13:15

Πρόεδρος Σλάβια Πράγας: «Εάν πάρουμε πρωτάθλημα θα βάψω τα μαλλιά μου, όπως ο Ζαφείρης»

AEK1924.gr team
Πρόεδρος Σλάβια Πράγας: «Εάν πάρουμε πρωτάθλημα θα βάψω τα μαλλιά μου, όπως ο Ζαφείρης»

Ο πρόεδρος της Σλάβια Πράγας, Γιάροσλαβ Τβρντικ, υποσχέθηκε πως θα βάψει τα μαλλιά του στο στιλ του Χρήστου Ζαφείρη σε περίπτωση που η ομάδα του κατακτήσει το πρωτάθλημα Τσεχίας.

Η Σλάβια τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος έχει διαφορά ενός βαθμού σε σχέση με την Σπάρτα που ακολουθεί.

Ο κεντρικός χαφ της Σλάβια, Χρήστος Ζαφείρης παρουσίασε πριν από λίγες μέρες το νέο του λουκ, με τον πρόεδρο της Σλάβια, Γιάροσλαβ Τβρντικ να δηλώνει πως σε περίπτωση που η ομάδα του στεφθεί πρωταθλήτρια για 22η φορά στην ιστορία της, τότε θα βάψει τα μαλλιά του, όπως ο ελληνικής καταγωγής 21χρονος άσος.

«Εάν πάρουμε τον τίτλο με όλο τον σεβασμό στους αντιπάλους μας θα βάψω τα μαλλιά μου, όπως ο Χρήστος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «ισχυρός άνδρας» της τσεχικής ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement