09.4
10:08

Ανασύνταξη και αποφασισμένοι να το γυρίσουν

Κώστας Κοσικίδης
Ανασύνταξη και αποφασισμένοι να το γυρίσουν
Advertisement

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδος είναι αποφασισμένοι να το γυρίσουν και να διατηρήσουν τα σκήπτρα των πρωταθλητών, γνωρίζοντας από δυσκολίες.

Η αλήθεια είναι, ότι η ΑΕΚ μετά και απ’ την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει μπλέξει και έχει βάλει τον εαυτό της, από δύσκολα μονοπάτια.

Ωστόσο, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, γνωρίζει από δυσκολίες, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος τα δύσκολα μονοπάτια, ψάχνοντας νίκες και βαθμούς, που θα την ανεβάσουν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας και θα την διατηρήσουν πρωταθλήτρια.

Η Ένωση, μπορεί να βρίσκεται ένα βαθμό πίσω απ’ τον ΠΑΟΚ και στην δεύτερη θέση, αλλά συνεχίζει να έχει την… μπάλα στα δικά της πόδια και εξαρτάται απ’ την δική της απόδοση, για το αν στο τέλος της σεζόν, θα πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο και 14ο πρωτάθλημα της 100χρονης ιστορίας της.

Οι Κιτρινόμαυροι μετά και απ’ την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να είχαν… κατήφεια, αλλά έδειχναν τόσο αποφασισμένοι όσο ποτέ, κάνοντας αμέσως την ανασύνταξη τους και δίνοντας όρκο μεταξύ τους, ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να δικαιωθούν οι κόποι τους και να γυρίσουν την κατάσταση υπέρ τους, φτάνοντας μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ματίας Αλμέιδα, είχε δώσει χθες ρεπό στην ομάδα, για ξεκούραση σωματική και πνευματική και από σήμερα, επιστρέφουν όλοι στις προπονήσεις και θα έχουν την ευκαιρία, να τα πουν για περισσότερη ώρα, κάνοντας την ανασύνταξη τους, για την συνέχεια.

Απ’ εκεί και έπειτα, δεν παίζει μόνο ρόλο το αγωνιστικό κομμάτι, σ’ ένα πρωτάθλημα, καθώς όλο αυτό το διάστημα στα playoffs, γινόμαστε μάρτυρες κάθε τρεις και λίγο, καταστάσεων απ’ τους αντιπάλους της ΑΕΚ, που την πολεμούν συνεχώς και με κάθε τρόπο, είτε για να δημιουργήσουν κλίμα, είτε να δημιουργήσουν καταστάσεις και να κερδίσουν εντυπώσεις.

Η Ένωση πρέπει λοιπόν, να ταχθεί απέναντι και σ’ αυτές τις εξωαγωνιστικές καταστάσεις, έχοντας στο πλευρό της και τον κόσμο της ομάδας, καθώς σ’ αυτήν την κούρσα, χρειάζονται όλοι.

Γι’ αυτό, δεν είναι καιρός για κριτική προς την ομάδα, αλλά μόνο για μάχες εναντίον όλων και στο τέλος θα γίνει το ανάλογο ταμείο και η ανάλογη κριτική, παίρνοντας και τις κατάλληλες αποφάσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->