Στο θέμα της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του με τη Νόριτς αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην Αγγλία ο άσος της Νόριτς, Δημήτρης Γιαννούλης που απασχολεί έντονα τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Παναθηναϊκό.
Όσο για την σεζόν που πραγματοποιεί με τα «καναρίνια», ο Γιαννούλης επισήμανε: ««Νομίζω ότι η σεζόν μου ήταν αρκετά καλή, για να είμαι ειλικρινής», συνέχισε. «Πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου, και φυσικά μπορώ να γίνω καλύτερος, γιατί έχω δείξει ότι μπορώ να το κάνω».
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
«Αλλά ναι, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου μέχρι τώρα», επισήμανε και πρόσθεσε: «Έχουμε καλή απόδοση, είμαστε εξαιρετικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε στα πλέι οφ, γιατί αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σαν μια οικογένεια. Προσπαθούμε σκληρά, ξέρουμε τους στόχους και τα όριά μας».




