
Κιτρινόμαυρος… ξεσηκωμός ενόψει της επανέναρξης των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ από τους φίλους της ΑΕΚ!
Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (31/3) στο πρώτο από τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι που καλούνται αν δώσουν. Φυσικά και θα έχουν την υποστήριξη του λαού της ΑΕΚ οι οποίοι θα κατακλύσουν την Αγιά Σοφιά – OPAP Arena, μιας και εισιτήριο πλέον δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς ρίχνοντας μια ματιά στο σάιτ της ομάδας, στον τομέα των εισιτηρίων.
Έτσι την Κυριακή αναμένεται μια μεγάλη κιτρινόμαυρη γιορτή, αφού θα υπάρχουν 30 χιλιάδες σημαίες που θα κυματίζουν στις εξέδρες, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.
Αντίστοιχα και για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν έχουν μείνει παρά ελάχιστα διαθέσιμα, στις θέσεις των VIP, όπου κι αυτά αναμένεται λίαν συντόμως να βρουν κάτοχο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement