Στο χαμένο πέναλτι της ομάδας του, καθώς και το γεγονός ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από την Ξάνθη στάθηκε ο Χρήστος Καρυπίδης σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «Nova»:
«Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από μας. Εμείς είχαμε ευκαιρίες αλλά παρά το γεγονός ότι ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ ως το τέλος. Έτσι δεν μπορέσαμε να πάρουμε έστω έναν βαθμό. Γενικά δεν ήμασταν καλοί. Συνολικά ως ομάδα δεν το πιστέψαμε όσο θα έπρεπε.
Οταν παίζεις άλλωστε με την ΑΕΚ και δε σκοράρεις στις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι περισσότερο. Αν σκοράραμε στο πέναλτι, θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι στη συνέχεια. Υπήρχε πάντως χρόνος μπροστά μας για να πετύχουμε κι άλλο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε τη συνέχεια».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement