Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήταν η τελευταία μεταγραφική προσθήκη της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, με τον παίκτη αν υπογράφει ως δανεικός στην Ένωση από τη Χιρόνα. Μια επιλογή που είχε την έγκριση του Ματίας Αλμέιδα μιας και ο Αργεντινός γνώριζε προσωπικά τον παίκτη και θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος.
Αυτή τη στιγμή ο παίκτης βρίσκεται στο Περού προκειμένου να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους συμπατριώτες του, φέρεται να δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ μέχρι το 2026, ενώ έπειτα σχεδιάζει τον επαναπατρισμό του.
Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής: Υπάρχει μια συμφωνημένη οψιόν αγοράς μεταξύ ΑΕΚ και Χιρόνα, η οποία είναι στο χέρι της Ένωσης αν θα την ενεργοποιήσει. Σίγουρα οι κιτρινόμαυροι και δη ο Ματίας Αλμέιδα είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία του, αλλά και ο ίδιος δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα.
Ο Κάλενς μετρά την φετινή σεζόν με 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο γκολ σε 1.634 αγωνιστικά λεπτά.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement