11.3
14:40

Αναβολή και αφέθηκαν ελεύθεροι οι έξι οπαδοί της ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Αναβολή και αφέθηκαν ελεύθεροι οι έξι οπαδοί της ΑΕΚ

Οι έξι οπαδοί της ΑΕΚ αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα, καθώς ζήτησαν και πήραν αναβολή για την Τετάρτη απ’ το δικαστήριο.

Την πόρτα του δικαστηρίου, πέρασαν σήμερα το πρωί οι έξι οπαδοί της ΑΕΚ, που προσήχθησαν χθες στην Λαμία, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, με αφορμή το άναμμα των πυρσών στην ταράτσα που παρακολούθησαν το ματς της ομάδας τους.

Μετά λοιπόν, απ’ αυτήν την ανεξήγητη και ακατανόητη κίνηση της Ελληνικής Αστυνομίας, να προχωρήσει αρχικά σε προσαγωγή 4ο άτομα και στη συνέχεια να συλλάβει έξι, οι οπαδοί της ΑΕΚ πέρασαν σήμερα την πόρτα του δικαστηρίου και ζήτησαν αναβολή, την οποία και πήραν για την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να αφεθούν αυτόματα ελεύθεροι, με μόνο όρο να παρουσιαστούν την Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Συνεπώς, την Τετάρτη οι έξι φίλοι της ΑΕΚ, θα δικαστούν για τους πυρσούς που άναψαν και κράτησαν σε μεγάλη απόσταση απ’ το γήπεδο, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή επαφή και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement