08.3
15:35

Αλόνσο: «Δεν φοβάμαι την πρώτη ήττα»

AEK1924.gr team
Αλόνσο: «Δεν φοβάμαι την πρώτη ήττα»

Η Λεβερκούζεν ανέβασε το αήττητο σε 35 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αφού η ισοφάριση του Πάτρικ Σικ στο 92ο λεπτό της έφερε την ισοπαλία 2-2 στο Europa League στο Καραμπάγκ του Αζερμπαϊτζάν.

Η γερμανική ομάδα έχανε 2-0 με 20 λεπτά να απομένουν πριν ο μέσος Φλόριαν Βιτς ξεκινήσει την ανατροπή στον πρώτο αγώνα της φάση των 16».

Ερωτηθείς για το πόσο κοντά έφτασε η ομάδα του να γνωρίσει την πρώτη ήττα της σεζόν, ο Αλόνσο είπε:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν φοβάμαι πολύ την πρώτη ήττα. Μπορεί να συμβεί, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ανησυχώ. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι ότι η ορμή, η διάθεση και η ενέργεια στην ομάδα είναι καλή. Και ελπίζω ότι αυτό θα συνεχίσει να ισχύει μετά από μια ήττα».

Η Λεβερκούζεν, που φιλοξενεί τον δεύτερο αγώνα στις 14 Μαρτίου, έχει προβάδισμα δέκα βαθμών στην Bundesliga με δέκα αγώνες πρωταθλήματος να απομένουν και την Κυριακή φιλοξενεί την Βόλσφμπουργκ.

Πηγή: sdna.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement