Ο τεχνικός της «Ένωσης», Χρήστος Χριστόπουλος, παρά τις αρκετές απουσίες της ομάδας, κατέβασε ένα απολύτως επιθετικό σχήμα, με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ έπαιζε… μονότερμα τον Παναθηναϊκό, που προσπαθούσε να κλείσει τους χώρους. Στη μοναδική αντεπίθεση που έβγαλαν οι «πράσινες» κατάφεραν να σκοράρουν. Το 0-1 ήταν και το σκορ του ημίχρονου.
Με παρόμοιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος. Η ΑΕΚ ήταν στην επίθεση και ο Παναθηναϊκός έπαιζε άμυνα. Όμως, ξανά, σε αντεπίθεση, οι «πράσινες» σκόραραν και έκαναν το 0-2. Η «Ένωση» δεν το έβαλε κάτω και είχε άμεση απάντηση με την Τσελέντη. Και στη συνέχεια, η Νίκα, αρχικά, ισοφάρισε και έπειτα έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ. Μάλιστα, έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας χατ τρικ και το τέταρτο γκολ της «Ένωσης».
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑΟ 4-2
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement