
Ο Ουρουγουανός τεχνικός πριν καλά καλά πατήσει το πόδι του στην Αθήνα από τις διακοπές των Χριστουγέννων έχει ήδη έτοιμη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που τσέκαρε από την Αγγλία όπου βρισκόταν. Επιθετικός από τη Λατινική Αμερική στην κορυφή των προτιμήσεων του Πογέτ
Στην Αγγλία για τις ημέρες των Χριστουγέννων βρέθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος παράλληλα με την ξεκούραση του τσέκαρε και ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο Ουρουγουανός ενημέρωσε τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ότι έχει έτοιμη μια λίστα με ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα, οι δύο άνδρες να συζητήσουν για αυτές.
Το σίγουρο είναι ότι ο Πογέτ, βρίσκεται στην Αθήνα έχοντας στο μυαλό του τι χρειάζεται για την ομάδα του και με την επιστροφή και του Ντούσαν Μπάγεβιτς σήμερα, αναμένεται να υπάρξει σύσκεψη κορυφής, για να αποφασιστoύν οι επόμενες κινήσεις.
Ο επιθετικός από τη Λατινική Αμερική….
Εκτός από την έτοιμη λίστα που έχει ο Πογέτ, ο τεχνικός του Δικεφάλου έχει εισηγηθεί ήδη έναν παίκτη, πριν επιστρέψει από την Αγγλία, με την Ώρα να αναφέρει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και κατά βάση δεξιά, έχοντας τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες.
Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από τη Λατινική Αμερική και μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός μαζί με έναν κλασσικό φορ, τύπου Τζεμπούρ. Η πρόταση για την απόκτηση του συγκεκριμένου φαίνεται ότι έχει γίνει από τον Πογέτ στη διοίκηση από τα Χριστούγεννα, ενώ εξελίξεις θα υπάρξου τις επόμενες ημέρες , όταν θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα στους τρεις άνδρες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement