14.2
18:36

Σε ιατρικό σεμινάριο της UEFA συμμετείχε η ΑΕΚ (VIDEO)

AEK1924.gr team
Σε ιατρικό σεμινάριο της UEFA συμμετείχε η ΑΕΚ (VIDEO)
Advertisement

Αναλυτικά η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«H ΠΑΕ ΑΕΚ συμμετείχε μέσω του γιατρού της ομάδας κ. Χάρη Λάλου σε ιατρικό σεμινάριο του προγράμματος που έχει εκπονήσει η UEFA, σε συνεργασία με το European Resuscitation Council και ονομάζεται «Get trained lives».
Στη συνέχεια, με πρωτοβουλία της ΠΑΕ δημιουργήθηκε το σχετικό βίντεο, με τη συμμετοχή των μελών του ποδοσφαιρικού μας τμήματος και την έμπρακτη υποστήριξη του ΕΚΑΒ, το οποίο έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστός ο τρόπος με τον οποίο μια απλή θωρακική συμπίεση στα πρώτα λεπτά μιας καρδιακής ανακοπής μπορεί να σώσει έναν άνθρωπο.
Το βίντεο στάλθηκε από την ΑΕΚ στην UEFA και στο ECA (European Club Association) για την ενημέρωσή τους και την χρησιμοποίησή του από τους δύο κορυφαίους Οργανισμούς κατά την κρίση τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί το ΕΚΑΒ για την έμπρακτη υποστήριξη του.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->