Σοβαρός τραυματισμός για τον Αμερικανό άσο της Βασίλισσας, ο οποίος τίθεται στα… πιτς για το επόμενο διάστημα.
Όπως ενημέρωσε επισήμως η AEΚ Betsson BC, ο Τζάστιν Τίλμαν έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού.
Ως εκ τούτου ο Αμερικανός πρώτος σκόρερ – στην Basket League – της Βασίλισσας, χάνει τον σημερινό (12/02) αγώνα καθώς και τους επόμενους, έως την ολική αποκατάσταση του τραυματισμού του.
Η ενημέρωση της AEK Betsson BC:
Η ατυχία χτύπησε για άλλη μία φορά εφέτος αθλητή μας και τη «Βασίλισσα», λίγο πριν από τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό ACTOR σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Ο τραυματισμός του Τζάστιν Τίλμαν απεδείχθη σοβαρός, καθώς διεγνώσθη, ότι υπέστη κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός.
Ο πρώτος σκόρερ της «Βασίλισσας» (στο Πρωτάθλημα) ξεκίνησε τη διαδικασία αποκατάστασης.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement