Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να δώσουν οι γυναίκες της ΑΕΚ σήμερα (03/02, 18:00), πηγαίνοντας στην Θεσσαλονίκη για την «μάχη» με τον Άρη. Ντεμπούτο για Τσίρκοβιτς
Η «καθαρή» νίκη επί του Ηλυσιακού έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην Ένωση, ψάχνοντας σήμερα ακόμα τρεις στην «μάχη» του Πρωταθλήματος.
Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστική της Volley League η ΑΕΚ πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη για να τεθεί αντιμέτωπη με τον Άρη, έχοντας ως -ξεκάθαρο- στόχο τη νίκη.
Η Ένωση βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και 6 βαθμούς από την κορυφή. Ο στόχος του Πρωταθλήματος θα κριθεί φυσικά στα play-off της διοργάνωσης, όμως έως τότε ο στόχος είναι ένα… καλύτερο στην βαθμολογία πλασάρισμα.
Απέναντι στην ομάδα του Άρη (10η θέση), ο Γιονούς Οτσάλ δεν έχει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ και πηγαίνει στην εκτός έδρας «μάχη» με τους καλύτερους όρους για να πάρει τη νίκη.
Μάλιστα, ο Τούρκος προπονητής θα έχει στη διάθεση του, η νέα αθλήτρια της ΑΕΚ, Γιοβάνα Τσίρκοβιτς, η οποία βρίσκεται στην αποστολή και υπολογίζεται κανονικά, καθώς προορίζεται για βασική μαζί με την Όλγα Στράντζαλη.
Μία νίκη που θα δώσει έξτρα ώθηση στην ΑΕΚ καθώς το επόμενο διάστημα έχει κρίσιμα παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δύο διοργανώσεις που θέλει η ομάδα να τις βάψει… κιτρινόμαυρες.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement