
Γεμάτο μίτινγκ στίβου είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο, με αρκετούς Ελληνες να συμμετέχουν σε αγώνες στο εξωτερικό.
Το Σάββατο (3/2) ξεχωρίζει η συμμετοχή της Κατερίνας Στεφανίδη σε κολεγιακό μίτινγκ στην πολιτεία της Νεμπράσκα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, επιδιώκει ένα άλμα πάνω από τα 4,73μ. το οποίο θα κλειδώσει την παρουσία της στο Παρίσι. Ο αγώνας της θα αρχίσει στις 22:00 ώρα Ελλάδος.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Επί ευρωπαϊκού εδάφους, η Αναστασία Μαρινάκου θα αγωνιστεί στο μίτινγκ στο Μετς, ενώ στη Γάνδη θα αγωνιστούν οι Γεωργία Δεσπολάρη, Χαρίδημος Ξενιδάκης, Ανθή Κυριακοπούλου και Μελίσα Αναστασάκις. Στην Στοκχόλμη συμμετέχει ο Αντώνης Μέρλος.
Την Κυριακή στο Ντίσελντορφ ο Εμμανουήλ Καραλής θα κυνηγήσει μία μεγάλη επίδοση. Είναι εκτός πρόκρισης αυτή τη στιγμή στο Παγκόσμιο κλειστού και χρειάζεται δύο αγώνες με επιδόσεις πάνω από τα 5,75μ., για να μπει στο κόλπο και στην Γερμανία ο ανταγωνισμός (Κεντρικς, Λίσεκ, Βλουν, Χολζντέπε, Μπλετς, Μπαέρε) θα βοηθήσει σε αυτό. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και το Βαλκανικό Κ20 με ελληνική παρουσία, ενώ εντός συνόρων θα διεξαχθεί η ημερίδα στο ΣΕΦ.
Πηγή: gazzetta.gr