Την 15χρονη αμυντικό, Τζωτζίνα Γρηγοροπούλου ανακοίνωσε η ΑΕΚ στο τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών.
Νέο αίμα στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, με την ομάδα να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Τζωρτζίνα Γρηγοροπούλου.
Πρόκειται για αθλήτρια που αγωνίζεται στην θέση της άμυνας, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Παναθηναϊκό.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Τζωρτζίνα Γρηγοροπούλου. Η γεννηθείσα στις 27 Αυγούστου του 2009 αμυντικός, θα ενισχύσει το τμήμα του Ποδοσφαίρου Γυναικών του Συλλόγου.
Η ελπιδοφόρα αθλήτρια έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον Παναθηναϊκό ΑΟ.
Η Τζωρτζίνα Γρηγοροπούλου μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα με τις καινούργιες μου συμπαίκτριες και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement