Οριστικό το διαζύγιο με την Καλντερόν και οι μηχανές… φορτσάρουν για την αντικαταστάτριά της.
Σε φάση ανακατατάξεων το στρατόπεδο της ΑΕΚ, έχοντας αποχαιρετήσει τις Πάσκοβα, Νικόλοβα και Καλντερόν.
Όπως είχατε διαβάσει στο ΑΕΚ1924, οι διοικούντες της Ερασιτεχνικής ψάχνονταν για δύο ακραίες από το εξωτερικό, με την Τσάριτς να έρχεται ως αντι-Νικόλοβα.
Έτσι, η Σολέ αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε, ενώ το ρεπορτάζ του ΑΕΚ1924 αναφέρει πως οι Κιτρινόμαυροι αναζητούν στο εξωτερικό ακραία που θα κάνει την… διαφορά στα γήπεδα της Volley League. Όπως η Ροσίρ Καλντερόν ήταν από τις καλύτερες και πιο διακεκριμένες στην Ελλάδα, έτσι και η αντικαταστάτριά της θέλουν να είναι σε παρόμοιο μήκος κύματος.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται νεότερα στο θέμα αυτό, με τον Γιονούς Οτσάλ να δείχνει ευχαριστημένος με τα αντανακλαστικά της ομάδας για να καλύψει τα κενά.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement