Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, έκανε ο Μπράντον Νάιτ, στην επίσημη σελίδα της Βασίλισσας, τονίζοντας ότι ευχαριστεί τον θεό που του δίνει την ευκαιρία για να έρθει στην ΑΕΚ.
Εμφανώς χαρούμενος και ευδιάθετος για την μεταγραφή του, ο Μπράντον Νάιτ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, θέλησε να ευχαριστήσει τον Θεό που του δίνει την ευκαιρία να έρθει σε μια υπέροχη πόλη όπως η Αθήνα, αλλά και σε έναν υπέροχο οργανισμό, όπως η ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μπράντον Νάιτ:
«Ουάου και… ουάου! Αυτά είναι τα πρώτα λόγια που μου έρχονται στο μυαλό. Ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει την ευκαιρία να έρθω σε αυτήν υπέροχη πόλη και σε αυτόν τον υπέροχο οργανισμό. Ανυπομονώ να αφομιώσω την κουλτούρα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε με τον staff και τους συμπαίκτες μου για να φέρουμε τους τίτλους. Πάντα, έχοντας δίπλα τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα. Με αγάπη και ευγνωμοσύνη. Ώπα».
Η δημοσίευση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement