27.12
19:42

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού

AEK1924.gr team
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού

Τη βαθύτατη θλίψη της εξέφρασε με σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ για τον χαμό του 31χρονου αστυνομικού, που τελικώς υπέκυψε στα θανάσιμα τραύματά του από τα επεισόδια στο Ρέντη.

Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη, του Έλληνα αστυνομικού που έχασε τελικά τη ζωή του μετά από την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε την ώρα της υπηρεσίας του.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Μια ακόμη με αυτουργούς κακοποιά στοιχεία που κινούνται γύρω από τον χώρο του αθλητισμού και τον χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για τις εγκληματικές τους ενέργειες.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Με την ελπίδα να αποδοθεί δικαιοσύνη γι΄ αυτό το έγκλημα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement