Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Γεωργιάδης άφησε εκτός τους Αμπντούν, Μεραμπασβίλι που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα της Ημαθίας.
Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της Βέροιας για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague (Κυριακή 6-12-2015, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, 19:30). Η αποστολή της “Βασίλισσας του Βορρά” για το παιχνίδι είναι η εξής:
Καντιμοίρης Γιώργος, Lopez Jonathan, Πούγγουρας Αχιλλέας, Γιαννούλης Δημήτρης, Kola Rodgers, Σιόντης Στέφανος, Μαραγκός Στέλιος, Edjenguele William, Ibrahim Abdisalam, Battion Roberto, Γεωργιάδης Γιώργος, Darcy Neto, Majewski Radoslaw, Branko Ostojic, Ναζλίδης Θωμάς, Youssouf Mohamed, Kajkut Sasa, Malon Ivan, Arce Pedro, Καρακώστας Ανέστης.
Πηγή φώτο & κειμένου: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement