
Ο Νώντας Παπαντωνίου γράφει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πρέπει να μάθουμε να αντέχουμε την πίεση. Ο κόσμος είναι λογικό να έχει απαιτήσεις από εμάς και παράπονα ειδικά στα άσχημα αποτελέσματα. Θέλουμε όμως τη στήριξη του και στα δύσκολα, όπως και κάνει πάντα. Έχω ξαναπεί πως θα έλθουν και οι ήττες και θα πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Σύντομα θα βγει η πολλή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις κάτι που είδαμε και στις συνεχόμενες νίκες που κάναμε.
Στη συνέχεια είχαμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα στη Ρωσία απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ για το Eurocup. Γνωρίζαμε ότι σε περίπτωση νίκης θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για 25 λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι, κάποια στιγμή όμως χάσαμε τη συγκέντρωση μας, κάναμε λάθος επιλογές, δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά όταν η Νίζνι επέστρεψε στο ματς. Αυτό που μένει είναι η διαφορά που κρατήσαμε, το πλεονέκτημα και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα είμαστε κερδισμένοι.
Τα παιχνίδια έρχονται γρήγορα το ένα μετά το άλλο. Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε ή να λυπηθούμε σε περίπτωση νίκης ή ήττας αντίστοιχα. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ φορμαρισμένη, παρά τις απουσίες που έχει. Εμείς έχουμε διαφοροποιηθεί ως ομάδα με τις προσθήκες του Κούπερ και του Άρμστεντ. Θα πάμε στο ΣΕΦ για το καλύτερο δυνατό. Είμαστε ΑΕΚ.
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα τα πούμε να έχω καλύτερα νέα. Να είστε σίγουροι ότι θα δίνουμε σε κάθε αγώνα το 150% των δυνατοτήτων μας και θα καταθέτουμε την ψυχή μας στο γήπεδο.
Σας ευχαριστώ».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement