
Η εντός έδρας με 3-0 από την Χετάφε αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» για τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο της Σεβίλλης.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός στους δύο μήνες που παρέμεινε στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων απέτυχε παταγωδώς, καθώς σε εφτά παιχνίδια στη La Liga, ο ισπανικός σύλλογος δεν σημείωσε ούτε μία νίκη (0-2-5). Επίσης στο Champions League υπέστη τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια!
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαντάζει ως το φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Σεβίλλης. Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ολυμπιακού, παραμένει στην Αθήνα 12 μέρες μετά την απομάκρυνση του, κάνοντας από την χώρα μας τις διαπραγματεύσεις με τον ισπανικό σύλλογο.
Στη shortlist της Σεβίλλης βρίσκεται επίσης, ο άλλοτε τεχνικός των Κέρκυρας και Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γκράθια, ο Kίκε Σάντσεθ Φλόρες, ενώ εσχάτως ακούγεται και το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ.