
Παρά τις αρχικές ανησυχίες, ο ηγέτης της Βασίλισσας αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά «θηρίο» και καλώς εχόντωνν των πραγμάτων θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Το αίμα «πάγωσε» στο άκουσμα του «τραυματισμού» του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στη Ρωσία λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στη Νίζνι. Ο σέντερ της Βασίλισσας ένιωσε σφίξιμο στη μέση και τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε, παρά το γεγονός ότι του έγινε ένεση, με την ελπίδα να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα.
Οι πρώτες ενδείξεις έκριναν εξαιρετικά αμφίβολο τον Λουκά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ίδιος με την επιστροφή της ΑΕΚ ξεκίνησε χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης, δεν πέρασε καν από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει κανονικά.
Το σφύξιμο στη μέση φαίνεται ότι απλά ήταν λόγω κούρασης και συνεχόμενων ταξιδιων και δεν αποτελεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, όμως στην Ένωση δεν θα πιέσουν τον Μαυροκεφαλίδη να μπει στο παρκέ, αν δεν είναι 100% έτοιμος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement