
Η επιστροφή του Αλγερινού στην γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, σίγουρα χαροποίησε τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά περισσότερο τον Πογέτ ο οποίος στα… πόδια του Ραφίκ βλέπει την επιθετική λύση της Ένωσης που θα κρίνει και τις μεταγραφές του Γενάρη.
Μετά την στήριξη του Δέλλα στον Ράφικ Τζεμπούρ, ο Αλγερινός έχει κερδίσει και τον Γκας Πογέτ που όπως ο ίδιος τόνισε στους δημοσιογράφους:
Προλάβετε γυναικεία ρούχα τελευταία κομμάτια σε μοναδική ποιότητα και απίθανες τιμές!
«Του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Τον είχα δει στη Νότιγχαμ. Πιστέυω ότι θα βελτιωθεί πολύ και θα μας βοηθήσει».
Πάντως ο νέος τεχνικός του δικεφάλου, δεν θέλει ο Ραφίκ να καθησυχάσει και να νομίζει πως πλέον θα είναι αυτός και κανένας άλλος στην επίθεση. Για τον λόγο αυτό, η πιθανή μεταγραφική ενίσχυση στην επίθεση θα: «εξαρτηθεί από τον Τζεμπούρ».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement