
Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες σε Ελλάδα κι Ευρώπη, η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και υποδέχεται στο κλειστό του Βύρωνα τον Αρχέλαο Κατερίνης (13:30) για την 9η αγωνιστική της Handball Premier.
Η Ένωση γνώρισε δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις από τον Φίλιππο Βέροιας στο Τσάλεντζ Καπ και τώρα στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, εκεί που αντιμετωπίζει τον τελευταίο της βαθμολογίας Αρχέλαο.
Η αλήθεια είναι πως οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν καταφέρει στα τελευταία ματς να δείξουν στο παρκέ αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις, ωστόσο ο αγώνας με τον Αρχέλαο είναι η ευκαιρία τους.
Μοναδική απουσία για τον Γιάννη Αρβανίτη, είναι αυτή του Δημοσθένους, καθώς ο Κύπριος πίβοτ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.
Μετά από οκτώ αγωνιστικές ο Δικέφαλος βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 9 βαθμούς, ενώ από πάνω βρίσκεται ο Δικέας με 10 βαθμούς και με ένα παιχνίδι παραπάνω.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement