
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αερωπό Έδεσσας (16:30 / AEK1924.gr) για την 11η αγωνιστική της Handball Premier και θέλει τη νίκη, για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Μετά απ’ την… αυλαία που έριξε η ΑΕΚ απ’ την Ευρώπη, καλείται σήμερα να κάνει στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις, αντιμετωπίζοντας τον Αερωπό έδεσσας, εκτός έδρας.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Οι Μάγκες θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα, με τον ουραγό του πρωταθλήματος Αερωπό, ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, λίγες ημέρες πριν αναμετρηθούν με τον Ολυμπιακό, για τη ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.
Ο Ντράγκαν Τζούκις έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους αθλητές του, επισημαίνοντας ότι προέχει το ματς με τον Αερωπό και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν για το ντέρμπι.
Γι’ αυτό και ζήτησε, ένταση και πάθος στο παιχνίδι τους, για να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν τη νίκη.
Στα αγωνιστικά, ο Ντράγκαν Τζούκιτς έχει στην διάθεση του τους Τάσο Παπαδιονυσίου και Βύρωνα Παπαδόπουλο, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.