Λίγες ημέρες μετά από το συγκλονιστικό 4-3 επί της Φούλαμ στο “Άνφιλντ” με την απίστευτη ανατροπή στο φινάλε, η Λίβερπουλ πήγε με ανεβασμένη ψυχολογία στο “Μπράμαλ Λέιν” και εκμεταλλεύτηκε απόλυτα το υπέρ της μομέντουμ, επικρατώντας 2-0 της ουραγού Σέφιλντ και μειώνοντας σε δύο πόντους την απόστασή της από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
Οι ρεντς ήταν ανώτεροι από την ομάδα του Γουάιλντερ (ντεμπούτο στον πάγκο, στην επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του) και άνοιξαν το σκορ στο 37′ με το πρώτο γκολ του Φαν Ντάικ στη φετινή Premier League, ενώ στις καθυστερήσεις σφράγισαν τη νίκη τους με τον Σόμποσλαϊ.
Στα υπόλοιπα ματς που είχαν ίδια ώρα εκκίνησης με αυτό του “Μπράμαλ Λέιν”, αυτό που ξεχώρισε ήταν εκείνο στο δυτικό Λονδίνο μεταξύ της Φούλαμ και της Νότιγχαμ, με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να είναι εντυπωσιακή και να διαλύει με 5-0 τους ρεντς που είχαν κάτω από την εστία τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο.
Στο “Amex” η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, Μπράιτον, επικράτησε με 2-1 της Μπρέντφορντ ενώ η Μπόρνμουθ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας.
Πηγή:sport24
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement