Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Συμπληρωματική απολογία από 45 κατηγορούμενους
AEK1924.gr team
Συμπληρωματική απολογία έδωσαν 45 κατηγορούμενοι, οι περισσότεροι Κροάτες, για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.
Συνολικά 105 κατηγορούμενοι έχουν κληθεί να απολογηθούν το επόμενο διάστημα, για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, καθώς σε βάρος τους έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της συμπλοκής με θανατηφόρο αποτέλεσμα και κατά περίσταση για την πράξη της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Όπως αναφέρει το NEWS247, σήμερα (04/12), το κατώφλι των ανακριτών πέρασαν 45 κατηγορούμενοι, κυρίως οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κροατικής καταγωγής. Κατά πληροφορίες, εμμένουν στην υπερασπιστική τους γραμμή, ενώ αρκετοί έχουν υποβάλει αιτήσεις αποφυλάκισης.
Οι συμπληρωματικής απολογίες συνεχίζονται αύριο Τρίτη (05/12) για ακόμα 40 κατηγορούμενους, αλλά και την Τετάρτη (06/12) με τους τελευταίους 20.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο
Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο
Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο
YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο
TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο
X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement
-->