03.12
10:50

Bild: «Ο Νόιερ και όχι ο Τερ Στέγκεν θα είναι βασικός στο EURO»

AEK1924.gr team
Bild: «Ο Νόιερ και όχι ο Τερ Στέγκεν θα είναι βασικός στο EURO»

Ο Μάνουελ Νόιερ φαίνεται πως θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας της Γερμανίας στο EURO του προσεχούς καλοκαιριού

Αυτό αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας BIld, σημειώνοντας ότι ο 37χρονος τερματοφύλακας της Μπάγερν αναμένεται να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της πατρίδας του τον Μάρτιο και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόπτο, όπως γράφει χαρακτηριστικά, θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της στην διοργάνωση του καλοκαιριού.

Μέχρι τώρα βασικός ήταν ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, καθώς ο Νόιερ χρειάστηκε να λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του μετά από ατύχημα ενώ έκανε σκι.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

«Είμαι σε συνεχή επικοινωνία τόσο με τον προπονητή τερματοφυλάκων όσο και με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν και όλοι συμφωνούμε ότι θα είμαι στην αποστολή, αν όλα πάνε καλά» δήλωσε πρόσφατα ο Νόιερ, ο οποίος όχι μόνο θα επιστρέψει στη «νάσιοναλμανσαφτ», αλλά θα είναι και βασικός, όπως φαίνεται.

Advertisement