Ο Καναδός σέντερ της Βασίλισσας μίλησε για τη μεγάλη νίκη (90-70) επί του ΠΑΟΚ, το πλάνο του Πλάθα και το… ακόμα πιο καλοί.
Πάρτι στήθηκε στο «Olympic Hall» με καλεσμένο της ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ, τον οποίο και… ισοπέδωσε με τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε να είναι «καυτός».
Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στη δική του προσωπική απόδοση, σε αυτή της ομάδας και στο σωστό πλάνο του coach Πλάθα, έχοντας η ΑΕΚ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.
Οι δηλώσεις Καμπενγκέλε:
«Κάναμε καλή δουλειά, ήταν ένα καλό πλάνο από τον προπονητή ,η προετοιμασία μας έπιασε τόπο και θέλαμε αυτή τη νίκη. Δεν υποτιμήσαμε τον ΠΑΟΚ. Στο ημίχρονο μας μίλησε ο προπονητής , μας είπε να ξεκινήσουμε από την άμυνα και θα έρθουν και τα σουτ. Έτσι βελτιώθηκε η επίθεση μας και πήραμε τη νίκη».
Για το δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε η ΑΕΚ: «Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια. Πήραμε ότι περισσότερο μπορούσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα».
Για τη δική του απόδοση και την επιστροφή του από τον τραυματισμό: «Μπορώ να δώσω περισσότερα από αυτά που είδατε σήμερα. Με βοήθησαν το επιτελείο της ομάδας και το ιατρικό επιτελείο για να επανέλθω. Στόχος είναι να ανέβουμε ακόμα περισσότερο».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement