23.11
14:44

Νότιγχαμ: Χάνει για μήνες τον Αγουονίγι

AEK1924.gr team
Νότιγχαμ: Χάνει για μήνες τον Αγουονίγι

Ο Τάιγουο Αγουονίγι τέθηκε νοκ άουτ για μήνες, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ.

Η Νότιγχαμ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τάιγουο Αγουονίγι, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στους προσαγωγούς και θα τεθεί νοκ άουτ για μήνες.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο τεχνικός του συλλόγου, Στιβ Κούπερ, επιβεβαίωσε την εξέλιξη σε συνέντευξη Τύπου, για τον 26χρονο Νιγηριανό του που έχει σκοράρει τέσσερις φορές σε δέκα αγώνες Premier League φέτος.

“Σίγουρα θα τον δούμε ξανά μέσα στη σεζόν, αλλά είναι επέμβαση στους προσαγωγούς και θα πάρει λίγο χρόνο. Είναι άσχημα τα νέα για τον Τάιγουο, πρέπει να κάνει επέμβαση και θα μείνει εκτός για μήνες. Τον στηρίζουμε και θα προσπαθήσουμε να επανέλθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να είναι όσο το δυνατόν πιο καλά. Είναι άτυχος και είναι πλήγμα γι’ αυτόν”, δήλωσε για τον διεθνή επιθετικό.

Πηγή: sport24.gr
Advertisement