24.11
11:20

“Πέταξε” για Βουλγαρία η Εθνική Γυναικών

Πένυ Μακρή
“Πέταξε” για Βουλγαρία η Εθνική Γυναικών

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών αναχώρησε για τη Βουλγαρία, όπου θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της προκριματικής φάσης για το Ευρωμπάσκετ του 2017. Εκτός δωδεκάδας λόγω τραυματισμού η Άρτεμις Σπανού.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καταιγιστικό απέναντι στην Ελβετία, έχοντας πλέον στραμμένη την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βουλγαρία (25/11, 18:00). Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Εθνική Γυναικών στον δεύτερο αγώνα της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ του 2017.

Αυτή της Άρτεμη Σπανού αφού η 23χρονη φόργουορντ/σέντερ έχει υποστεί κάταγμα στον δείκτη του δεξιού χεριού, με αποτέλεσμα να της τοποθετηθεί νάρθηκας. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/11), με τον Κώστα Κεραμιδά να δίνει έμφαση στο κομμάτι της τακτικής. Σήμερα το πρωί (24/11, 8:40) η αποστολή αναχώρησε αεροπορικώς για το Βουκουρέστι, απ όπου θα μεταβεί οδικώς στη Ρούσε, πόλη που θα διεξαχθεί ο αγώνας με τους γείτονες.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement