
Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επίσης, διέψευσε δημοσίευμα των «Times» πως έχει αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία της με τον Ερικ Τεν Χαγκ.
Παρά το γεγονός ότι η αγγλική ομάδα, πραγματοποιεί τη χειρότερή της εκκίνηση τα τελευταία 61 χρόνια, με 8 ήττες στα πρώτα 15 επίσημα παιχνίδια της, ο 53χρονος τεχνικός, που είναι στον πάγκο της αγγλικής ομάδας από το καλοκαίρι του 2022, απολαμβάνει ακόμη την στήριξη της οικογένειας Γκλέιζερ, στην οποία ανήκει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Το σχετικό ρεπορτάζ ανέφερε τα ονόματα των Ζινεντίν Ζιντάν και Ρούμπεν Αμορίμ ως πιθανούς αντικαταστάτες του Ολλανδού, αλλά και οι δύο διέψευσαν τις πληροφορίες αυτές.
Ο Γάλλος προπονητής δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, αλλά αρνήθηκε ότι είναι σ’ επαφή με τη Γιουνάιτεντ, όπως και ο Πορτογάλος τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος είπε:
«Δεν μπορώ κάθε φορά να μιλάω για δημοσιεύματα του Τύπου. Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Οχι δεν είχα καμιά επαφή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου».