Η Βασίλισσα απέστειλε σήμερα επιστολή στον ΕΣΑΚΕ, ζητώντας ν’ αναβληθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Ο ΕΣΑΚΕ, όρισε με το «έτσι-θέλω» το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ στις 20:15, παρότι η Βασίλισσα έχει λίγες ημέρες αργότερα σημαντικό ευρωπαϊκό ματς με την Πρωταθλήτρια Πολωνίας, Κινγκ Βίλκι Μόρσκιε Στσέτσιν.
Ο ορισμός αυτός έφερε την έκρηξη των ανθρώπων της ΑΕΚ, στέλνοντας σήμερα επιστολή, ζητώντας την αναβολή του ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, καθώς ορίστηκε σε ημέρα και ώρα, που η Ένωση δεν θα έχει συμπληρώσει 48 ώρες για το επόμενο παιχνίδι της.
Ο ΕΣΑΚΕ λοιπόν, με το «έτσι-θέλω» και όπως βολευόταν ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός, όρισε το ματς Δευτέρα, με τους πράσινους να έχουν το προηγούμενο ματς τους, Παρασκευή στην Ευρωλίγκα.
Η Ένωση δεν ζητάει καμία εξυπηρέτηση, αλλά απλά να γίνει το σωστό και ν’ αναβληθεί ο αγώνας, όπως έπρεπε να γίνει απ’ την αρχή, ώστε να μετατεθεί σ’ άλλη ημερομηνία.
Το περίεργο είναι δε, ότι ο ΕΣΑΚΕ ανήκει κανονικά στη FIBA και οφείλει να διευκολύνει όλες τις ομάδες, ως προς τη ομαλή τους συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά παρόλα αυτά έκαναν ότι ήθελαν στην περίπτωση της ΑΕΚ, η οποία στην Ευρώπη, αγωνίζεται στην διοργάνωση της FIBA και το Basketball Champions League.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement