21.10
17:00

Πιόλι: “Σοκαρισμένος για τον Τονάλι, τον αγαπώ και θα τον βοηθήσω”

AEK1924.gr team
Πιόλι: “Σοκαρισμένος για τον Τονάλι, τον αγαπώ και θα τον βοηθήσω”

Η εμπλοκή του Σάντρο Τονάλι στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού έχει συγκλονίσει την ποδοσφαιρική Ιταλία και δην τους ανθρώπους της Μίλαν, με τον Στέφανο Πιόλι να δηλώνει σε συνέντευξη Τύπου πως θα βοηθήσει τον πρώην μέσο των ροσονέρι.

Ο Σάντρο Τονάλι έγινε πρώτο θέμα στην ποδοσφαιρική Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι αφού η Νιούκαστλ δαπάνησε 70 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Μίλαν, για να τον κάνει την ακριβότερη μεταγραφή Ιταλού παίκτη στην ιστορία, όμως λίγους μήνες αργότερα ο νεαρός μέσος είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για… λανθασμένους λόγους.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Αυτοί έχουν να κάνουν με την εμπλοκή του σε σκάνδαλο στοιχηματισμού στην Ιταλία, με τον παίκτη των καρακάξων να αντιμετωπίζει κίνδυνο αποκλεισμού από τα γήπεδα και τον Στέφανο Πιόλι να εκφράζει την άμεριστη στήριξη προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του με δηλώσεις του.

“Είμαστε έκπληκτοι και σοκαρισμένοι από αυτή την κατάσταση. Η σκέψη μας πηγαίνει στον Σάντρο (σ.σ. Τονάλι). Εάν τον αγαπούσα 10 φορές, τώρα τον αγαπώ 100.

Ξέρει ότι αν μπορώ να προσφέρω βοήθεια, θα είμαι πάντα στο πλευρό του. Θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω”, τόνισε ο προπονητής της Μίλαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικο ντέρμπι με την Γιουβέντους, και πρόσθεσε:

“Δεν θέλω να τον κρίνω για αυτό που φαίνεται να έκανε αλλά θα μου άρεσε να τον συμβουλεύσω για το πώς θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση και να αποτελέσει παράδειγμα για κάποιους άλλους”.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement